Supervisionsforløb for psykologer på vej mod autorisation

Forløbet består af 60 timers supervision og kan godkendes som 40 timers ekstern gruppesupervision til brug ved ansøgning om autorisation.

 

Nu har du mulighed for at få et kontinuerligt supervisionsforløb rettet mod at træne og vedligeholde dine kundskaber som klinisk psykolog. Træningen vil tage udgangspunkt i dit terapeutiske arbejde og indeholde supervision, rollespil og videodemonstrationer således, at alle deltagere aktiveres ved hver træningsblok. På den måde kan vi løbende fokusere på og træne de kompetencer, du har brug for i dit arbejde. Ikke alene giver forløbet dig en mulighed for at blive fulgt tæt af mig igennem din udvikling som psykolog, men også mulighed for at følges med andre i en lille gruppe på op til 5 deltagere.

Derudover er det billigt: Med en pris på 20.000,- for hele forløbet ender du med kun at skulle betale ca. 334,- kroner pr. supervisionstime.

Forløbet strækker sig over ca. 40 uger med møder hver anden uge – 20 gange af 3 timers varighed. Således opnås 60 timers supervision, som tæller for 40 timers gruppesupervision i psykolognævnets regnskab til autorisation.

Som udgangspunkt mødes gruppen mandag formiddag fra 8.30-11.50 (inkl. to pauser af 10 min). Efter gruppen er etableret er det muligt at rykke rundt på datoer eller lave heldagsarrangementer, hvis der er enighed om det.

Om Emil Rask

Jeg er uddannet Cand.Psych. i 2014 fra Aarhus Universitet og autoriseret i 2016. Siden 2015 har jeg været selvstændig i egen praksis. I første del af min karriere arbejdede jeg primært med børn og unge. Nu ser jeg kun børn over 13 år i klinikken og har siden 2019 primært haft voksne klienter. Udover individuel terapi varetager jeg bl.a. gruppeforløb i flere danske fængsler og efteruddanner plejeforældre over hele landet.

Jeg har modtaget træning og efteruddannelse i både ACT og ISTDP. Bl.a. har jeg gennemført en 3-årig specialistuddannelse i ISTDP ved Brian Kok Ravn og modtager fortløbende supervision hos canadiske Allan Abbass. Læs mere om mig her.

Hvordan jeg er som supervisor, vil jeg lade andre formulere:

”Emil har en evne til hurtigt at skabe et sikkert rum, hvor man føler sig tryg i at reflektere over sine interventioner og dermed få italesat, hvad man finder svært.”

– Anders

“Supervision hos Emil er på højt fagligt niveau, og man får en meget praksisnær indsigt i anvendelsen af ISTDP, skridt for skridt. Emil er god til at påpege, hvad der fungerer i ens terapeutiske praksis, og hvor der er udviklingspunkter. En af hans spidskompetencer er, som jeg oplever det, hans evne til at få formidlet disse punkter på en fuldstændig ikke-dømmende måde, lige som han er åben omkring egne udfordringer og hans proces mod at nå til hvor han er nu. Det skaber et udfordrende, men trygt læringsrum, hvor man kan få lov at vokse som terapeut og som menneske.” 

– Rebecca

“Emil er en engageret supervisor som deler passioneret ud af sin viden og kompetencer, samtidig med at han formår at møde en i øjenhøjde. Han er ydmyg og erkender gerne, hvis der er opstået en misforståelse, eller hvis han er i tvivl om noget, hvilket skaber et enormt trygt læringsrum omkring ham.” 

– Elisabeth

”Det jeg godt kan lide ved Emil som supervisor er, at han er oprigtig og tilstedeværende. Han er god til at holde en balance imellem at lade mig forholde mig til mig selv, og at give sin egen mening eller tanker til kende. Desuden er han skarp til at sikre sig, at man får hjælp til det, man ønsker hjælp til.”

– Kamille

”Jeg er så heldig at modtage individuel supervision af Emil. Emil er rigtig god til at skabe et rum, hvor jeg føler mig mødt lige der, hvor jeg er i min udvikling, samtidig med at der er plads til at han udfordrer mig fagligt såvel som personligt. 

Emil får mine varmeste anbefalinger som supervisor!”

– Emilie

Praktisk
Mandag formiddag fra 8.30-11.50 hver anden uge.

Adresse: Vesterport 8K, 8000 Aarhus C.

Opstart august 2024 – eller når gruppen er fyldt med 4-5 deltagere

Pris
Hele forløbet koster 20.000,- og kan betales i op til 4 rater.

Af hensyn til gruppens stabilitet binder man sig ved tilmelding til hele forløbet.

Tilmelding
Tilmelding og øvrige spørgsmål kan ske på mail til: emil@psykologrask.dk eller telefon: 61707219