Kontakt og Pris

Ønsker du et behandlingsforløb hos mig? Eller vil du gerne bare høre mere?

Gratis afklarende telefonsamtale

Kontakt mig på 61707219 eller emil@psykologrask.dk så finder vi sammen en løsning der passer dig. Jeg tilbyder en gratis afklarende telefonsamtale. Alternativt, kan du udfylde kontakformularen eller sende en mail.

Priser
En almindelig behandlingssamtale hos mig er 50 min. og koster 1100,- kr. (NB. Priserne opdateres løbende). Det er muligt at få en dobbeltsession, hvis vi finder ud af, at det giver bedst mening. Første samtale er som udgangspunkt altid en dobbeltsession.

Jeg har samarbejde med Sygeforsikringen Danmark og de forsikringsselskaber, der tilbyder frit valg af psykolog. Hvis du er medlem af Danmark eller har en sundhedsforsikring, er det derfor en mulighed, at du kan få hele eller dele af din behandling betalt derigennem.

Kontaktformular

 

Psykolog Emil Rask tilbyder behandling af angst
psykolog århus
Psykolog i Aarhus C i hyggelige omgivelser

Hvordan finder du mig?

Gå ind af den grå port og ind i gården – porten står ulåst mellem 7 og 17, så der er ikke nogen grund til at bruge dørtelefonen. Til højre finder du “Huset Blachs Gaard”, hvor min klinik ligger. Det er et hyggeligt bindingsværkshus, der er markeret med et skilt, hvorpå der står “Psykologer”. Når du kommer ind i bygningen er venteværelset på din venstre hånd. Her kan du tage plads og drikke en kop varmt eller koldt imens du venter.

Parkering
Der er ikke parkeringpladser lige ved bygningen. Der er dog flere gader i området, hvor du må holde gratis i en kortere periode. Ellers er der (næsten) altid plads i f.eks. Magasins p-hus eller q-park på Vestergade 65. Det kan under alle omstændigheder være en god idé at sætte lidt tid af til at finde parkering.

Afbudsregler
Afbud skal meldes senest kl 15 dagen inden samtalen. Ellers opkræves der stadig fuld betaling for samtalen. Dette gælder også afbud pga sygdom. Afbud skal meldes skriftligt enten på mail eller sms.

Privatlivspolitik
Jeg tager dit privatliv seriøst og gør en dyd ud af at leve op til alle regler omkring opbevaring og behandling af persondata. Det betyder bl.a. at jeg opbevarer al data om dig sikkert og krypteret, og at jeg kun indsamler den data, der er nødvendig. Skulle du have lyst til at læse mere om min privatlivspolitik, kan du finde den ved at følge linket her: PrivatlivspolitikDen er lidt lang og omfattende for at sikre, at det hele er med. Har du spørgsmål til, hvordan jeg behandler dine persondata, må du endelig spørge.

 

gratis forsamtale