Medier

Som psykolog synes jeg, det bidrager til samfundsdebatten at deltage i interviews, som omhandler børn og unges trivsel. Herunder finder du et udsnit af de udsendelser, podcast m.m., som jeg har været med i.

Et udpluk af medier jeg har udtalt mig i​

DR Ultra Nyt: Hvad er angst?

hvad er angst

 

TV2 Østjylland: Psykolog: Lyt ikke på selvværdsguruerne

bedre selvværd

 

Aftenklubben (NOVA): Hjemve med Emil

hjemve

 

P1 Kejser: Er du ven med et barn?

er du ven med et barn

 

P1 Kejser: Rigtige drenge leger da krig

p1 kejser

 

P4: #Brydtabuet

bryd tabuet

Jyllands-Posten: Ny trend på sociale medier (kun for abonnenter)

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt
Ring til mig på 61707219 eller send en mail på emil@psykologrask.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden “kontakt og pris”, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Trin 2: Gratis afklarende samtale Hvis du har behov for det, så tilbyder jeg, at vi kan tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler vi om, hvad du gerne vil have min hjælp til, og om jeg er den rette behandler til dig. Hvis jeg er det, så aftaler vi at opstarte et forløb, og ellers henviser jeg dig gerne videre til en anden psykolog, der bedre kan hjælpe dig.

Trin 3: Forsamtale Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp jeg kan tilbyde dig og få en fornemmelse af hvordan det er at være i behandling hos mig. Jeg bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have min hjælp til.
Trin 4: Behandling Efter forsamtalen har vi begge en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger vi skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.