Psykolog Rask - din psykolog i Aarhus

Søger du en psykolog i Århus?

Hvornår går man til en psykolog?

Vi kan alle, børn som voksne opleve at stå med udfordringer vi har brug for hjælp til. Nogle gange kan udfordringerne fylde så meget, at de bliver svære at give slip på. Det kan sammenlignes lidt med en lavine. Før vi ved af det, kan selv en lille ting vokse sig større og større, hvis ikke der gribes ind i tide.

At gå til psykolog i Århus kan betragtes som en forlænget arm. En arm som giver børn og unge et kærligt skub i den retning de ønsker. Én som klæder dem stærkere på når udfordringer fylder for meget. Én som hjælper den unge, barnet og dig som forældre til at bedre forstå, hvorfor barnet gentager de samme mønstre. Og én som udfordrer jer alle til, at tage de nødvendige skridt i en ny retning.

At gå til psykolog kan være en hjælp både ved udfordringer som børn og unge står med, men også ved de udfordringer forældre kan opleve, når de har et barn med angst eller OCD. Som psykolog placeret i Århus kan jeg hjælpe dig og dit barn videre.

Hvad får børn og unge ud af behandling hos en psykolog?

De fordele som mange af mine klienter og deres familier oplever ved et psykologforløb er, at jeg som psykolog i Århus ofte kan sætte ord på ting, de ikke selv kan. Mange gange kan et nyt sprog for ens situation være en stor lettelse i sig selv. Andre gange kan det være oplevelsen af, at blive hørt, forstået og at ens situation respekteres, som letter – samtaler hos en psykolog kan nemlig give overblik og ro.

Hos PsykologRask får I en erfaren psykolog i bl.a. OCD og angstbehandling.

Du vil opleve, at dit barn får et forløb og en behandling, hvor han/hun føler sig tryg, respekteret og samtidig udfordret. En kombination, som jeg finder værdifuld i mit arbejde med mennesker.

Hvor lang tid skal dit barn gå ved en psykolog i Århus?

Det er ikke altid lige til, at planlægge hvor lang tid man skal gå ved en psykolog. I gennemsnit varer et forløb hos mig mellem 8-12 samtaler – og så mødes vi enten hver uge eller hver anden uge.

En ting er dog sikkert: Som psykolog giver jeg dig og dit barn de bedste rammer for, at I bliver hjulpet videre i jeres situation. Jeg hjælper med at plante frø, som kan hjælpe jer til at vokse og gøre jer mere klædt på til udfordringer, som bl.a. angst og OCD giver.

Søger du en psykolog i Århus?

Tænker du, at det er relevant for jer at kontakte en psykolog i Århus? Lad mig hjælpe jer med, at komme godt fra start.

I min tid som psykolog har jeg erfaring med:

 • Behandling af angst
 • OCD
 • Sorg
 • Depression
 • Traumer
 • Selvskade
 • Selvværdsproblematikker
 • Sociale problemer
 • Identitetsproblematikker

Hvordan kommer du i gang?

Hvis et psykologforløb kunne være relevant, så kan du tage følgende skridt:

 1. Du er altid velkommen til at skrive til emil@psykologrask.dk  eller ringe til mig på 61707219.
 2. Over telefonen tager vi en snak omkring, hvad du gerne vil have hjælp til.
  Hvis jeg er den rette behandler for dig, aftaler vi et tidspunkt at mødes første gang.
 3. I forsamtalen lærer vi hinanden bedre at kende. Jeg hører mere om, hvad du ønsker min hjælp til.
 4. Som det fjerde skridt kan vi efter forsamtalen starte et psykologforløb hos mig.

Ønsker du min psykologhjælp allerede nu?

Her på siden deler jeg på min blog tanker omkring et liv med angst.

På bloggen forsøger jeg at besvare mange af de spørgsmål, som dig som ung eller forældre kunne have.

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt
Ring til mig på 61707219 eller send en mail på emil@psykologrask.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden “kontakt og pris”, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Trin 2: Gratis afklarende samtale Hvis du har behov for det, så tilbyder jeg, at vi kan tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler vi om, hvad du gerne vil have min hjælp til, og om jeg er den rette behandler til dig. Hvis jeg er det, så aftaler vi at opstarte et forløb, og ellers henviser jeg dig gerne videre til en anden psykolog, der bedre kan hjælpe dig.

Trin 3: Forsamtale Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp jeg kan tilbyde dig og få en fornemmelse af hvordan det er at være i behandling hos mig. Jeg bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have min hjælp til.
Trin 4: Behandling Efter forsamtalen har vi begge en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger vi skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.