Hvad er en god psykolog i Aarhus?

Som psykolog i Aarhus arbejder jeg anerkendende med børn og unge, og prøver at forstå hvordan de ser deres eget liv. 

Hvornår oplever du, at en psykolog i Aarhus for børn og unge er god? Naturligvis spiller det en rolle hvilken behandlingsform man som psykolog bruger, og hvor meget erfaring man har – altså om man har styr på sit grundlæggende håndværk.

Siden 2012 har jeg som psykolog i Aarhus behandlet børn og unge med angst i. Alligevel kan ingen vel sige sig imod, at den enkelte psykologs måde at være psykolog på spiller en stor rolle. Er man i øjenhøjde med jeres barn og jer som forældre? Er man nærværende? Tillidsvækkende? Forstår man barnet/den unge og kan man skabe en god relation? Kan man disse ting er man ifølge mine klienter et godt stykke hen af vejen. Et uddrag af mine klientudtalelser kan du læse her.

Som psykolog i Aarhus arbejder jeg anerkendende med børn og unge, og prøver at forstå hvordan de ser deres eget liv. Samtidig forsøger jeg at finde en god balancegang ift. at udfordre hvad barnet/den unge tror de kan. Min erfaring er at denne kombination kan åbne døre. Uanset om jeg arbejder med angstbehandling, traumebehandling, depression, sorg, sociale problemer el. andet, så er det vigtigt at se mennesket man skal snakke med.

Ved et behandlingsforløb hos mig stiller jeg andre spørgsmål end dem I normalt får stillet. Jeg hjælper børn og unge med, at få et andet perspektiv på, hvordan han/hendes udfordringer kan forstås. Det er også dét, som kan gøre det relevant at gå til psykolog. Vi finder sammen frem til, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer med positive forandringer. Hvis ikke jeg kan hjælpe netop jer, så henviser jeg gerne til andre psykologer i Aarhus.

Er du nysgerrig på, om jeg kan hjælpe jer? Send mig gerne en mail på emil@psykologrask.dk, eller ring på 61707219. Du kan med fordel også læse med på min blog. Her deler jeg ud af gode råd, og beskriver problemstillinger som børn og unge med angst ofte oplever.

Angstbehandling i angstgrupper

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt
Ring til mig på 61707219 eller send en mail på emil@psykologrask.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden “kontakt og pris”, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Trin 2: Gratis afklarende samtale Hvis du har behov for det, så tilbyder jeg, at vi kan tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler vi om, hvad du gerne vil have min hjælp til, og om jeg er den rette behandler til dig. Hvis jeg er det, så aftaler vi at opstarte et forløb, og ellers henviser jeg dig gerne videre til en anden psykolog, der bedre kan hjælpe dig.

Trin 3: Forsamtale Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp jeg kan tilbyde dig og få en fornemmelse af hvordan det er at være i behandling hos mig. Jeg bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have min hjælp til.
Trin 4: Behandling Efter forsamtalen har vi begge en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger vi skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.