Samtaler med psykologistuderende

Som noget nyt tilbydes der nu også samtaler med psykologistuderende med kort ventetid. Rebecca er aktuelt igang med sin praktik hos Emil Rask, imens Emilie og Elisabeth begge har gennemført deres praktik og er psykologistuderende på sidste del af deres uddannelse. De er alle 3 vant til at have terapeutiske samtaler og kan tilbyde samtaler med kort ventetid.

Rebecca Baltzer Stidsen


Rebecca tilbyder forløb online og er dermed tilgængelig for klienter fra hele landet. Fordi Rebecca er igang med sin praktik er prisen kun 350,- pr session.


Om sig selv skriver Rebecca:

“I løbet de seneste fem års tid har jeg gennem psykologistudiet og forskellige studiejobs beskæftiget mig meget med trivsel og mistrivsel. Mistrivsel kan se ud på mange måder. Nogle kæmper med en alt for stresset tilværelse, for andre fylder bekymringer og angst så meget, at det går ud over dagligdagen, og for andre igen er det en svær relation, der tynger.

Lige meget, hvad vi går og kæmper med, har vi som mennesker brug for, at nogen møder os. Indimellem kan vores problemer imidlertid have brug for mere opmærksomhed, end der typisk bliver rum for i hverdagen. Den opmærksomhed vil jeg meget gerne give lige netop det, du bringer ind i samtalen. 
 
Jeg ønsker at skabe et trygt rum, hvor vi sammen kan være nysgerrige på det, der fylder for dig, og hvor du oplever at blive hjulpet et stykke videre på din vej her i livet. Noget af det allerførste, vi vil snakke om, vil derfor være, hvad du ønsker at få ud af vores samtaler. 
 

For de fleste kræver det faktisk en del at række ud efter hjælp. Så klap dig selv på skulderen, hvis du sidder og overvejer det – det er et godt første step.

Pris pr. samtale af 50 min: 350,-

Tag kontakt til Rebecca

rebeccabaltzer@proton.me eller +4591811850

Emilie Nørskov Stenderup

Om sig selv skriver Emilie:

“Nu har jeg læst psykologi på universitetet i fire og et halvt år, og lige fra begyndelsen har jeg glædet mig til at komme ud og anvende min viden i praksis.

Jeg har i mine studiejobs mødt mange børn, unge og voksne i forskellige kontekster. I disse møder og gennem mit studie har jeg fået indsigt i de udfordringer og kliniske problemstillinger, der kan være forbundet med at være menneske, i det samfund vi er en del af. Herunder bl.a. lavt selvværd, ensomhed, studiestress, angst og parforholdsproblemer. Hvad end du måtte opleve af udfordringer i dit liv, er det værdifuldt at dele det med en udefrakommende, der kun har fokus på dig og din oplevelse af at være udfordret.

Det kan være et stort skridt at sætte ord på det, der er svært. Jeg vil møde dig med varme, nærvær og respekt og gøre mit bedste for at skabe et tillidsfuldt rum. Et rum hvor du føler dig tryg, mødt og hjulpet. Gennem vores samtaler vil jeg støtte dig i at forstå og håndtere det du oplever som udfordrende, eller det der føles smertefuldt. Vi vil i samarbejde skabe et forløb, som er tilpasset dine behov og som opleves meningsfuldt for dig.”

Pris pr. samtale af 50 min: 450,-

Tag kontakt til Emilie

emilie.ns@protonmail.com eller +4522989827

Elisabeth er praktikant og tilbyder som psykologistuderende samtaler med kort ventetid

Elisabeth Fryd

Om sig selv siger Elisabeth:

”Jeg hedder Elisabeth og er i gang med mit sidste år på psykologi-uddannelsen på Aarhus Universitet. Jeg har i foråret 2022 været i praktik som terapeut under supervision af Emil Rask og Henrik Holm Hansen, og jeg fik derigennem en dybere forståelse af psykiske vanskeligheder, og hvordan disse udspiller sig i menneskers liv. Forudgående for min tid i klinikken, har jeg været terapeut i ’Bast-studenterterapeuterne’, hvor jeg var i to år. Jeg har igennem de talrige samtaler haft muligheden for at dygtiggøre mig som terapeut og er blevet endnu skarpere på, hvordan jeg hjælper dig som klient med de udfordringer, som du står i. Nogle af de udfordringer, som jeg har erfaring med, er: stress, angst, depression, OCD, søvnløshed, par-problematikker, afhængighed, traumer samt identitetsudfordringer. Jeg har en bred, faglig nysgerrighed og viden, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. ”

Elisabeth er på sidste del af sin uddannelse på Aarhus universitet og mangler kun få fag før hun er færdiguddannet psykolog. Hun tilbyder samtaler til både unge, voksne og par.

Pris pr. samtale af 50 min: 450,-

Tag kontakt til Elisabeth 
elisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045

Der er flere fordele ved at vælge samtaler med en psykologistuderende:

 

  • Der er kortere ventetid. Hvor der typisk er 8-12 ugers ventetid hos Emil Rask, kan de studerende typisk starte forløb op med få dages varsel.
  • Prisen er lavere. Fordi Rebecca, Emilie og Elisabeth er under uddannelse er prisen lavere. For Rebbeca er prisen kun 350,- og for Emilie og Elisabeth kun 450,- for 50 min. samtale 
  • Rebecca, Emilie og Elisabeth får grundig supervision. De studerende modtager supervision hos Emil Rask eller Henrik Holm. Du kan derfor trygt regne med kvaliteten af behandlingen.
  • Med deres erfaringer som terapeuter har Rebecca, Emilie og Elisabeth kendskab til en bred vifte af psykologiske problemstillinger og vil hurtigt kunne sætte sig ind i lige netop din situation og hjælpe dig videre.

Vil du gerne i kontakt med Rebecca, Emilie eller Elisabeth og opstarte et forløb?

Rebecca: rebeccabaltzer@proton.me eller +4591811850

Emilie: emilie.ns@protonmail.com eller +4524752098

Elisabeth: elisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045

Har du øvrige spørgsmål, så tag kontakt til Emil Rask på emil@psykologrask.dk eller 61707219

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog eller psykologistuderende, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt

Tag kontakt til Rebecca rebeccabaltzer@proton.me eller +4591811850
Tag kontakt til Emilie emilie.ns@protonmail.com eller  +4524752098
Tag kontakt til Elisabethelisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045

Trin 2: Gratis afklarende samtale
Hvis du har behov for det, så tilbyder Rebecca, Emilie eller Elisabeth, at tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler I om, hvad du gerne vil have hjælp til, og om et forløb hos en psykologistuderende er det rette for dig. 

Trin 3: Forsamtale
Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp vi kan tilbyde dig og få en fornemmelse af, hvordan det er at være i behandling hos hos Rebecca, Emilie eller Elisabeth. Din behandler bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have hjælp til.

Trin 4: Behandling Efter forsamtalen har både du og din behandler en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger I skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.