Samtaler med psykologpraktikant

Som noget nyt tilbydes der nu også samtaler med psykologpraktikant Elisabeth Fryd. Elisabeth er psykologistuderende på sidste del af sin uddannelse og kan tilbyde samtaler med kort ventetid.

Behandling med kort ventetid

Om sig selv siger Elisabeth:

“Jeg hedder Elisabeth og er i gang med kandidaten i psykologi på Aarhus Universitet. Igennem mit arbejde som terapeut i ’Bast – studenterterapeuterne’ samt flere års arbejde på en døgninstitution, har jeg fået en stor brand for at hjælpe både børn, unge og voksne med psykiske og relationelle udfordringer og belastninger. Tilsammen har arbejdet og studiet givet mig en dybere forståelse og interesse for menneskers psyke, og hvilke konsekvenser det kan medføre, når vores mentale helbred og liv er under pres. Jeg ønsker at møde dig, hvor du er, og sammen arbejde med dig i at håndtere og løse de udfordringer, som du står i.”

Elisabeth er på sidste del af sin uddannelse på Aarhus universitet og mangler ud over sin praktik kun få fag før hun er færdiguddannet psykolog. Hun tilbyder samtaler til både unge, voksne og familier.

Der er flere fordele ved at vælge samtaler med en psykologpraktikant:

  • Der er kortere ventetid. Hvor der typisk er 4-8 ugers ventetid hos Emil Rask, kan Elisabeth typisk starte forløb op med få dages varsel.
  • Prisen er lavere. Fordi Elisabeth er under uddannelse er prisen for 50 min. samtale kun 300,- kroner.
  • Elisabeth får grundig supervision. Som del af sin praktik modtager hun supervision hos Emil Rask og en anden psykolog hver uge. Du kan derfor trygt regne med kvaliteten af behandlingen.
  • Med sine erfaringer som studenterterapeut har Elisabeth kendskab til en bred vifte af psykologiske problemstillinger og vil hurtigt kunne sætte sig ind i lige netop din situation og hjælpe dig videre.

Vil du gerne i kontakt med Elisabeth og opstarte et forløb?

Tag kontakt til Elisabeth elisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045

Tag kontakt til Emil Raskemil@psykologrask.dk eller 61707219

Elisabeth er praktikant og tilbyder som psykologistuderende samtaler med kort ventetid

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt
Tag kontakt til Elisabeth på elisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045

Tag kontakt til Emil Rask på emil@psykologrask.dk eller 61707219

Trin 2: Gratis afklarende samtale
Hvis du har behov for det, så tilbyder Elisabeth eller Emil Rask, at tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler vi om, hvad du gerne vil have hjælp til, og om et forløb hos en praktikant er det rette for dig. 

Trin 3: Forsamtale
Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp vi kan tilbyde dig og få en fornemmelse af, hvordan det er at være i behandling hos hos Elisabeth. Elisabeth bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have hjælp til.

Trin 4: Behandling
Efter forsamtalen har både du og Elisabeth en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger I skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.