Samtaler med psykologistuderende

Som noget nyt tilbydes der nu også samtaler med psykologistuderende med kort ventetid. Emilie, Elisabeth og Anders er alle igang med eller har gennemført deres praktik hos Emil Rask og er psykologistuderende på sidste del af deres uddannelse. De er begge vant til at have terapeutiske samtaler og kan tilbyde samtaler med kort ventetid.

Emilie Nørskov Stidsen

Emilie er i praktik i klinikken fra januar til juni 2023. Om sig selv skriver Emilie:

“Nu har jeg læst psykologi på universitetet i fire og et halvt år, og lige fra begyndelsen har jeg glædet mig til at komme ud og anvende min viden i praksis. Det har jeg heldigvis mulighed for nu gennem mit praktikforløb hos Emil Rask og Henrik Holm Hansen.

Jeg har i mine studiejobs mødt mange børn, unge og voksne i forskellige kontekster. I disse møder og gennem mit studie har jeg fået indsigt i de udfordringer og kliniske problemstillinger, der kan være forbundet med at være menneske, i det samfund vi er en del af. Herunder bl.a. lavt selvværd, ensomhed, studiestress, angst og parforholdsproblemer. Hvad end du måtte opleve af udfordringer i dit liv, er det værdifuldt at dele det med en udefrakommende, der kun har fokus på dig og din oplevelse af at være udfordret.

Det kan være et stort skridt at sætte ord på det, der er svært. Jeg vil møde dig med varme, nærvær og respekt og gøre mit bedste for at skabe et tillidsfuldt rum. Et rum hvor du føler dig tryg, mødt og hjulpet. Gennem vores samtaler vil jeg støtte dig i at forstå og håndtere det du oplever som udfordrende, eller det der føles smertefuldt. Vi vil i samarbejde skabe et forløb, som er tilpasset dine behov og som opleves meningsfuldt for dig.”

Tag kontakt til Emilie

emilie.ns@protonmail.com eller +4524752098

Psykologistuderende Anders Vo Schakow

Anders Vo Schakow

Om sig selv siger Anders:

“Mit navn Anders Vo Schakow, og jeg er 45 år. Efter min praktikperiode i Huset Blaachs Gaard i foråret 2021, har jeg fortsat med at tilbyde terapisamtaler, og har nu været i huset i 1 ½ år. Siden jeg begyndte i huset, har jeg modtaget supervision hos Emil Rask, hvilket jeg holder fast i. 

Jeg har en stor passion for psykologi, samspillet mellem mennesker og menneskers indre univers. Min passion er yderlig blevet forstærket gennem mine 1 ½ år i Huset Blaachs Gaard. Jeg er især meget ydmyg over, at få lov til at være med et andet menneskes rejse mod et bedre liv. 

Mit psykologispeciale er lige blevet afleveret, og jeg mangler blot et enkelt fag, før jeg kan anvende titlen psykolog. Under mit praktikforløb udskød jeg et fag på psykologistudiet, fordi jeg ville bruge alt min energi på at lære ISTDP-metoden, som jeg anvender i terapisamtalerne.”

Tag kontakt til Andersschakow@proton.me eller +4528491888 

Elisabeth er praktikant og tilbyder som psykologistuderende samtaler med kort ventetid

Elisabeth Fryd

Om sig selv siger Elisabeth:

”Jeg hedder Elisabeth og er i gang med mit sidste år på psykologi-uddannelsen på Aarhus Universitet. Jeg har i foråret 2022 været i praktik som terapeut under supervision af Emil Rask og Henrik Holm Hansen, og jeg fik derigennem en dybere forståelse af psykiske vanskeligheder, og hvordan disse udspiller sig i menneskers liv. Forudgående for min tid i klinikken, har jeg været terapeut i ’Bast-studenterterapeuterne’, hvor jeg var i to år. Jeg har igennem de talrige samtaler haft muligheden for at dygtiggøre mig som terapeut og er blevet endnu skarpere på, hvordan jeg hjælper dig som klient med de udfordringer, som du står i. Nogle af de udfordringer, som jeg har erfaring med, er: stress, angst, depression, OCD, søvnløshed, par-problematikker, afhængighed, traumer samt identitetsudfordringer. Jeg har en bred, faglig nysgerrighed og viden, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. ”

Elisabeth er på sidste del af sin uddannelse på Aarhus universitet og mangler kun få fag før hun er færdiguddannet psykolog. Hun tilbyder samtaler til både unge, voksne og par.

Tag kontakt til Elisabeth elisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045

Der er flere fordele ved at vælge samtaler med en psykologistuderende:

  • Der er kortere ventetid. Hvor der typisk er 8-12 ugers ventetid hos Emil Rask, kan Emilie, Elisabeth og Anders typisk starte forløb op med få dages varsel.
  • Prisen er lavere. Fordi Emilie, Elisabeth og Anders er under uddannelse er prisen for 50 min. samtale lavere: Emiliekun 350,- Anders og Elisabethkun 450,- kroner.
  • Emilie, Elisabeth og Anders får grundig supervision. Emilie, Elisabeth og Anders modtager supervision hos Emil Rask eller Henrik Holm. Du kan derfor trygt regne med kvaliteten af behandlingen.
  • Med deres erfaringer som terapeuter har Emilie, Elisabeth og Anders kendskab til en bred vifte af psykologiske problemstillinger og vil hurtigt kunne sætte sig ind i lige netop din situation og hjælpe dig videre.

Vil du gerne i kontakt med Emilie, Elisabeth eller Anders og opstarte et forløb?

Emilie: emilie.ns@protonmail.com eller +4524752098

Elisabeth: elisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045

Anders: schakow@proton.me eller +4528491888

Har du øvrige spørgsmål, så tag kontakt til Emil Rask på emil@psykologrask.dk eller 61707219

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog eller psykologistuderende, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt

Tag kontakt til Emilie emilie.ns@protonmail.com eller  +4524752098
Tag kontakt til Elisabethelisabethfryd@protonmail.com eller +4561995045
Tag kontakt til Anderspsykologipraktikant.schakow@protonmail.com eller +4528491888

Trin 2: Gratis afklarende samtale
Hvis du har behov for det, så tilbyder Emilie, Elisabeth eller Anders, at tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler vi om, hvad du gerne vil have hjælp til, og om et forløb hos en psykologistuderende er det rette for dig. 

Trin 3: Forsamtale
Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp vi kan tilbyde dig og få en fornemmelse af, hvordan det er at være i behandling hos hos Emilie, Elisabeth eller Anders. Din behandler bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have hjælp til.

Trin 4: Behandling Efter forsamtalen har både du og din behandler en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger I skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.