Samtaler med psykologpraktikant

Som noget nyt tilbydes der nu også samtaler med psykologpraktikant Anders Vo Schakow. Anders er psykologistuderende på sidste del af sin uddannelse og er 43 år gammel.

Behandling med kort ventetid

Om sig selv siger Anders: ”Jeg har en stor passion for psykologi, samspillet mellem mennesker og menneskers indre univers. Min passion er yderlig blevet forstærket gennem mit arbejde i voksenpsykiatrien, hvor jeg har arbejdet i nogle år. Jeg er især meget ydmyg over, at få lov til at være med et andet menneskes rejse mod et bedre liv.”
Anders er på sidste del af sin uddannelse på Aarhus universitet og mangler ud over sin praktik kun få fag før han er færdiguddannet psykolog.

Anders tilbyder samtaler til både unge, voksne og familier.

Der er flere fordele ved at vælge samtaler med en psykologpraktikant:

  • Der er kortere ventetid. Hvor der typisk er 4-8 ugers ventetid hos Emil Rask, kan Anders typisk starte forløb op med få dages varsel.
  • Prisen er lavere. Fordi Anders er under uddannelse er prisen for 50 min. samtale kun 400,- kroner.
  • Anders får grundig supervision. Fordi Anders er under uddannelse modtager han supervision hos Emil Rask og en anden psykolog hver uge. Du kan derfor trygt regne med kvaliteten af behandlingen.
  • Med sin livserfaring og sine mange erfaringer fra sit arbejde i psykiatrien, har Anders kendskab til en bred vifte af psykologiske problemstillinger og vil hurtigt kunne sætte sig ind i lige netop din situation og hjælpe dig videre.

Vil du gerne i kontakt med Anders og opstarte et forløb?

Tag kontakt til Anders psykologipraktikant.schakow@protonmail.com eller 28491888

Tag kontakt til Emil Raskemil@psykologrask.dk eller 61707219

Psykologpraktikant Anders Vo Schakow

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt
Tag kontakt til Anders på psykologipraktikant.schakow@protonmail.com eller 28491888
Tag kontakt til Emil Rask på emil@psykologrask.dk eller 61707219

Trin 2: Gratis afklarende samtale Hvis du har behov for det, så tilbyder Anders eller Emil Rask, at tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler vi om, hvad du gerne vil have hjælp til, og om et forløb hos en praktikant er det rette for dig. 

Trin 3: Forsamtale Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp vi kan tilbyde dig og få en fornemmelse af, hvordan det er at være i behandling hos hos Anders. Anders bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have hjælp til.
Trin 4: Behandling Efter forsamtalen har både du og Anders en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger I skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.