Børnepsykolog Aarhus

Har du behov for en børnepsykolog i Aarhus? 

Der kan være mange årsager til, at man kan have brug for en psykolog. Og specielt når børn og unge er inde i billedet, er det vigtigt at kontakten og behandlingerne foregår på en helt bestemt måde, hvis der skal skabes fremgang og forandringer i livet. Det kræver en stor empati og respekt til at grave ned i problemerne hos mange børn og unge og forstå, hvor de kommer fra, så vi i fællesskab kan arbejde frem mod en bedre tilværelse på børnenes egen hjemmebane.

Forandringer sker, når børn og unge bliver mødt i øjenhøjde

Det er vigtigt at man som psykolog møder børn og unge, som de mennesker de er. Hos PsykologRask går jeg meget op i at tale med børn og unge i øjenhøjde. Det er deres oplevelser og bekymringer, der er i højsædet, når jeg skal finde den rigtige behandlingsform til dem. Det giver mig den bedst mulige viden for at finde ud af, hvad deres problemer er, og hvordan de selv opfatter dem, så vi sammen kan arbejde hen mod at skabe forandringer og en bedre tilværelse.

Hos mig får du en autoriseret psykolog i Århus, der arbejder efter høje etiske standarder. Jeg har i mange år arbejdet som psykolog med børn og unge og har særlig erfaring med OCD, angst og angstbehandling. Hos PsykologRask tilbyder jeg kompetente behandlingsformer i en række af problemstillinger, der alle arbejder hen mod at møde børn og unge i øjenhøjde, så vi på en effektiv måde kan komme problemerne til livs.

Børn og unge kan til en vis grad være særligt sårbare, og det er derfor essentielt at problemerne bliver mødt med respekt, så de i fremtiden kan leve deres liv frit, som de vil.

Angstbehandling i angstgrupper

Kontakt mig og få en uforpligtende dialog

Du kan kontakte mig på telefon: 61 70 72 19 – eller på mail emil@psykologrask.dk, og vi kan tage en helt uforpligtende samtale om, hvad jeg kan gøre for dig eller dit barn. Det kan også være, at du bare har spørgsmål angående behandlingsforløb, hvem jeg er eller noget helt tredje.

psykolog emil rask

Fire trin til hjælp

For mange er det helt nyt at skulle opsøge en psykolog, og det kan virke både lidt grænseoverskridende og underligt at skulle tage kontakt. For at gøre det så let og trygt som muligt at komme igang, er her en lille guide til, hvordan du kan gøre:

Trin 1: Kontakt
Ring til mig på 61707219 eller send en mail på emil@psykologrask.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden “kontakt og pris”, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Trin 2: Gratis afklarende samtale Hvis du har behov for det, så tilbyder jeg, at vi kan tage en kort indledende snak over telefonen. Her taler vi om, hvad du gerne vil have min hjælp til, og om jeg er den rette behandler til dig. Hvis jeg er det, så aftaler vi at opstarte et forløb, og ellers henviser jeg dig gerne videre til en anden psykolog, der bedre kan hjælpe dig.

Trin 3: Forsamtale Første samtale er typisk en dobbeltsession. Her får du mulighed for at finde ud af, hvilken hjælp jeg kan tilbyde dig og få en fornemmelse af hvordan det er at være i behandling hos mig. Jeg bruger forsamtalen til at lære dig at kende og finde ud af, hvad du gerne vil have min hjælp til.
Trin 4: Behandling Efter forsamtalen har vi begge en bedre fornemmelse af, hvilket behandlingsforløb du har brug for, og hvilke målsætninger vi skal arbejde mod. Der er stor forskel på, hvor langt et forløb er, men et gennemsnitligt forløb er typisk på 8-12 samtaler med samtaler enten hver uge eller hver anden uge.